Massages

Wilt u ook een ontspannen en soepel lichaam en minder pijnlijke spieren? Dan is een Lichaamsmassage een uitstekende keuze bij Salon Puur San.

U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage of voor de hotstone massage.

 

De ontspannende massage van rug, schouders en nek bevat grepen waardoor u zich weer heerlijk kunt ontspannen. Vaak is de rug ons kwetsbare punt waar veel spanning heen gaat. Mochten er “knoopjes” zitten dan geef ik die uiteraard meer aandacht. 

Het is heerlijk om u geregeld te laten masseren waardoor u zich veel relaxter voelt. De heerlijk geurende olie zorgt voor de rest.

 

 

Hotstone massage is een massage met warme basaltstenen die diep inwerken op de huid en spieren. Basaltstenen zijn gevormd uit lava en bevatten veel ijzer waardoor de stenen de warmte lang vast kunnen houden. Deze warme massage zorgt voor een goede doorbloeding en heeft hierdoor een ontgiftende werking. Een Hotstone massage werkt vooral ontspannend, tegen spierpijn en is goed voor u algehele welzijn. U krijgt echt een wellness gevoel zoals in de sauna.
Bij de Hotstone massage wordt in combinatie met een rijke olie en warme basaltstenen over de huid gemasseerd. De voeten, hele benen, billen, rug, schouders, armen en nek aan de achterzijde van het lichaam worden hierbij gemasseerd.

Contra indicaties bij Hotstone massage
Koorts, kanker, hartklachten(hoge en lage bloeddruk), zwangerschap