Wimperlifting

Elleebana Wimperlift
Een Elleebana wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die 4 tot 6 weken lang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v. siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.
Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. De Elleebana Wimperlift is niet schadelijk voor je eigen wimpers, ze zijn dierproefvrij en vegan. De wimperlift behandeling is uit te breiden met het verven van de wimpers en de Vitamine Lash Botox, een diepvoedend wimper masker dat zorgt voor nog gezondere, langere en vollere wimpers. 

Geschikt voor alle wimpers
De Elleebana wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Getrainde stylisten
Sinds 2016 is Elleebana beschikbaar in Nederland en Belgie. Sindsdien zijn er al meer dan 1500 gecertificeerde stylisten. Om de kwaliteit hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen dat alleen getrainde stylisten met het merk Elleebana mogen werken.

Duur: 45 minuten

Prijs: €45,- 

Prijs inclusief verven: €50,-

 

 

Voor een optimaal resultaat en behoud van de Lash lift adviceren wij de volgende richtlijnen in acht te nemen:

- Gedurende 48 uur geen sterke oogmake-up removers, wimperserums of olie gebruiken.

- Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling douches en sauna's. De wimpers mogen op geen enkele manier nat worden.

- Vermijd de eerste 24 uur het gebruik van removers, crème's, en make-up m.u.v. de Elleevate Lash lift mascara. Er kan een reactie ontstaan, wimpers kunnen ontspannen en de kleur (wanneer geverfd) kan verzwakken.

- Mocht er irritatie optreden leg dan een koude, schone, natte doek op de ogen. Gebruik eventueel antihistamine tabletjes en of neem contact op met de huisarts.

.... and don't forget to enjoy your Lash lift!