Biopulse Therapy

Biopulse Therapy

Duur: 75 min

Prijs: €78

 

*wasmassage *toner *uitreiningen van onzuiverheden *vitamine C behandeling *serum *BioPulse masker *toner *verzorging *spf protect cream.

 

Wat is bio pulse:

Met de BioPulse behandeling kunnen we gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen die zich jaren lang hebben verzameld tussen de cellen schoon spoelen. Hierdoor is de huid veel beter in staat om te regenereren, werkstoffen op te nemen en collageen aan te maken.  

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je huid wordt eerst mild, maar grondig gereinigd.

Hierna wordt de huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. Peptiden zorgen voor een meer elastische huid. Vitamine C heeft jouw huid nodig om collageen aan te maken en heeft ook een verhelderende werking.

Daarna wordt het speciale masker aangebracht.

Houd er rekening mee dat het BioPulse masker 45 minuten de tijd nodig heeft om zijn werk te doen.

Tijdens die 45 minuten gaat het masker pulseren vandaar de naam biopulse. Hierbij wordt zuurstofrijk bloed naar de huid vervoert zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Omdat het masker heel stijf voelt wordt praten na een aantal minuten al lastig.

Tijdens het intrekken mag u heerlijk blijven liggen, een boek meenemen of een serie kijken.

Voor € 10,- extra kan ik eventueel tijdens de werking van het masker een hand of voetverzorging geven.

Daarna wordt het masker met een wasmassage afgenomen.

 

Wat doet het masker?

Het masker zorgt dat er zuurstofrijk bloed naar je huid wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de gezondheid en het natuurlijk functioneren van je huid snel wordt herstelt. De bloedcirculatie wordt verbeterd, er is een hoger zuurstofniveau (meer voedingsstoffen naar je huid) en de lymfedrainage (afvoer van afvalstoffen) wordt verbeterd. 

Het bijzondere masker heeft naast het oxygenatie (zuurstof) effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten.

Tijdens de pulserende fase worden de spieren van je hele gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor je huid en de contouren van je gezicht er steviger uitzien.

 

Wat is het effect van de behandeling?

Omdat de behandeling in alle lagen van je huid zijn werk doet (buitenste huidlaag, spieren en (vet)weefsel), heeft de behandeling verschillende positieve effecten. Ik kan beloven dat het je huid in het algemeen sterkt verbeterd en er jeugdiger en frisser uit laat zien. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Anti-aging, lifting en versteviging
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Verwijdering van verstopping uit de poriën
 • Reguleren van de talgproductie
 • Bestrijden van vrije radicalen
 • stralende huid, verbetering doorbloeding en een gladde huidtextuur houdt na 1 behandeling al enkele weken aan.
 • voor een operatie heeft de behandeling veel effect op het reinigen van de lymfe, hierdoor wordt het resultaat van de ingreep mooier. Na de operatie helpt BioPulse Therapy het vocht en de afvalstoffen af te voeren, wat een sneller en mooier herstel van het weefsel geeft.


Belangrijke punten:

 1. De behandeling is voor elk huidtype en huidskleur geschikt. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan kan je deze behandeling beter uitstellen.
 2. Je bent niet overgevoelig voor ananas of kaneel.
 3. Je hebt geen botox/filler behandeling gehad binnen 14 dagen.
 4. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan je huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.
 5. Je huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.
 6. Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de Anti-Aging Protect Cream spf50+ aan te brengen.
 7. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.
 8. Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.
 9. Om het resultaat van de behandeling te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden. Dit kan worden besproken tijdens de behandeling.