SPA SalonnePro

 

SalonnePro is een Nederlands huidverzorgingsmerk boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid word hier vrolijk van.

De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van goede producten met een hoge concentratie werkstoffen voor een vriendelijke prijs

En niet onbelangrijk, airless verpakt. Waardoor belangrijke stoffen niet aangetast worden door zuurstof en langer werkzaam blijven. Ook is er veel minder conserveringsmiddel nodig en blijft het product schoon omdat u niet met u vingers in een pot hoeft.

 

Salonnepro pure collection

De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze lijn zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer.   

Deze lijn is gegeurd met een natuurlijke geurstof zonder hoofdallergenen.

 

*dierproefvrij  *parabenenvrij  *sulfaatvrij   *geen minerale oliën  *geen onnodige chemische toevoegingen

*organische ingrediënten  *hyaluronzuur   *vitamine C en E   *fruitzuur   *aloe vera   *shea butter  *vegan

Salonnepro solutions

De producten uit de Solutions Serie richten zich op het verbeteren van specifieke huidindicaties. Hierdoor krijgt uw huid de doelgerichte verzorging die zij nodig heeft.

Alle producten uit de Solutions Serie bevatten natuurlijke extracten en werkstoffen van plantaardige afkomst.

De crèmes bevatten alle een basis van kokosolie en Shea butter, waardoor de crèmes romig en vol zijn, maar heel makkelijk door de huid opgenomen worden.