HFL Laboratories

HFL Laboratories is de specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam zonder het gebruik van hormonen of andere schadelijke stoffen. 

Het eerste idee begon met een effectieve anti mycose spray.

Vele producten in de markt zijn op basis van tea tree olie of andere vergelijkbare ingrediënten. HFL Laboratories heeft hier een groot verschil in gemaakt door een compleet nieuwe werkende stof te gebruiken voor de mycose spray.

Het idee kwam vanuit de voedingsmiddelen industrie waar ze bepaalde grondstoffen gebruiken om flessen en kannen schimmelvrij te maken voordat deze gevuld worden met voedsel of drinken. 

Aangezien de HFL Solution Spray gebaseerd is op een compleet nieuw en innovatief recept bestaat er een Europees patent op dit product.

 

HFL Laboratories heeft sindsdien deze vernieuwende bedrijfsvoering en ontwikkelingen doorgezet. Dit heeft geleid tot meer innovaties in de markt voor voet- en lichaamsverzorging.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.
Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.